5.7.2007

Paatin täydeltä Tuskaa

Tuskan palo täytti Kaisaniemen viime viikonloppuna. Tämän kipeän ukkelin huumeinen vierailu hevipoppi-festareille sujui hyvin. Musiikki oli sen verran puhdasta ja aatteellista, että eiköhän syntistä hifiä etsinyt tavallinen poppi-heikki suksinut kuuhun saman tien. Tuskin kossua ehti maistaa, kun Immortal aloitti keikkansa, ja lavalta kuului kuivaa natinaa ja kuiskauksia mollissa.


Tuskassa tuli taas huomattua, että kannattaa tarjota pennuille jaffaa ja jättää viina aikuisille. Nuoriso paiskasi roskat minne sattuu ja käyttäytyi muutenkin ikävästi, vaikka Tuskan tarkoitus ei ole riehua, vaan ottaa oppia hevistä.


Lauantaiaamuna minulla oli hieman heikko olo, mutta kun nappasi pikaisen limpsan ja tupakoi kessua, niin äkkiä siitä toivuttiin. Ennen Emperorin keikkaa tapasin vihdinpuoleisia tuttuja joiden kanssa bongattiin rokkikasvoja ja nautittiin kossua tuvassa.


Säissä ei ollut moittimista – viimassa kitkuttelua ei tarvinnut sietää. Pieni miinus kusipaikoista, joita peitti kuramainen velli. Sieltä kuitenkin multaisaa vanaa pitkin kulkemalla tuli hiekkakentälle, jossa jo kauhea pöly täytti nielun.

nimim. Tuskaan pakahtunut

Ei kommentteja: