17.7.2007

Selviääkö Tero?

Tero Pitkämäen, tuon suomalaisen urheilusankarin, painajainen ei vieläkään ole ohi. Karmea keihästurma on jättänyt mieheen pysyvän jäljen. Perjantain onnettomuuden aiheuttamat henkiset ja fyysiset vauriot ovat asettaneet Pitkämäen koko uran vaakalaudalle. Kaiken lisäksi urhea sankarimme menetti mahdollisuutensa miljoonaan dollariin, joka jaetaan jokaisessa kuudessa Kultaisen liigan kisassa lajinsa voittaneiden kesken.


"Terolle olisi voinut käydä vielä paljon huonommin. Nyt oli kuitenkin onni onnettomuudessa", Pitkämäen manageri Tero Heiska lohduttaa itkua tuhertavaa Iltalehden toimittajaa.


"On ymmärrettävä, että kun katsoo kuolemaa silmiin sillä tavalla, kuin Tero nyt on tehnyt, ei hetkessä palaudu ennalleen", toteaa keihäänheittäjälegenda Tapio Korjus ja auttaa pystyyn lattialle parkumaan vajonneen Ilta-Sanomien toimittajan.


Pitkämäen onneksi häntä tukevat tällä vaikealla hetkellä niin kollegat kuin ystävätkin, ja tietenkin oma avopuoliso sekä Ilkka Kanerva.


Pitkämäen ja iltapäivälehtien urheilutoimittajien tuskan taival sai alkunsa kultaisen liigan kilpailussa Roomassa perjantaina, kun Pitkämäen keihäs lävisti Jonkun Rättipään.

Ei kommentteja: