18.7.2007

Kuritushuoneen Suuri Seksikysely: Näin suomalainen pettää

Kuritushuoneen Suuren Seksikyselyn mukaan sata prosenttia suomalaisista on tilaisuuden tullen valmis pettämään puolisoaan. Eikä tässä vielä kaikki: sama tutkimus paljastaa, että jokainen suomalainen on itse asiassa pettänyt puolisoaan.

"Näinhän se on. Pettäminen on kivaa", Joku Turha Julkkis kommentoi tutkimustulosta upean säihkyvässä Diorin tuulipuvussa (900 euroa). "Minä olen pettänyt itseäni monta kertaa uskottelemalla, että toimittaja on ihan oikeasti ystäväni, eikä hän tarkoita mitään pahaa pyytäessään minua ottamaan loputkin vaatteet pois."

Eniten suomalaiset pettävät toisiaan kesäisin, pikkujouluissa sen isoryntäisen sihteerin kanssa, Opel Kadettin takapenkillä, Onnelan naistenvessassa ja Keravalla.

"Olen pettänyt, ja pettäisin toistekin", toteaa kyselyyn vastannut Loverboy92.
"Onko sulla hei jotain fotoo galtsussa? Mä en oikein usko, että sä oot 16-vuotias alusvaatemalli", hän ihmettelee.

"Pidä vaan ne kädet omalla puolella", kommentoi puolestaan kadulta tavoitettu Tavallinen Kadunmies.

Puolet suomalaisista panisi vuohta

Ehkä hieman yllättäen Kuritushuoneen seksikyselystä käy ilmi, että puolet suomalaisista on valmis pettämään puolisoaan myös vuohen kanssa.

"Kyllä minulle kelpaisi vaikka vuohi", kommentoi yllättävää tulosta BigCockk, toinen kyselyyn vastanneista. "Ei täällä maalla ole kauheasti vaihtoehtoja."

"Itse en ole vielä vuohta kokeillut", kertoo Joku Turha Julkkis, joka on ikäisekseen nuoren ja kypsän näköinen hemaisevan seksikkäässä Seppälän kukkamekossaan (29 euroa). "Olen kylläkin palannut yhteen sikani kanssa, ja häitä juhlitaan elokuussa. Seksimme on ollut villiä. Otanko nyt rinnat esiin?"

"Painu nyt helvettiin siitä, saatanan pervo", T. Kadunmies toteaa mietteliäänä.

Seksologi: Sukupuolimoraali on löyhtynyt

"Tämä tutkimus kertoo karua kieltään suomalaisten sukupuolimoraalin löyhtymisestä. Esiaviollista seksiä, irtosuhteita ja Ilkka Kanerva!" Kuritushuoneen seksologi, seksosofi ja seksopaatti Tommy-täti kertoo kosteat himokkaat huulet ja kieli väristen sekä levottomat, kiihkeät kädet pitkin täydellistä, sileää ja sykkivää vartaloa liukuen.

"Ennen pidettiin Jumala mielessä ja housut jalassa. Nykyisin on pikemminkin päinvastoin", Tommy-täti antaa ymmärtää samalla kun hänen kätensä puristuu toimittajan sykkivän rakkauden valtikan ympärille, ja hänen kostea, värisevä kuononsa hyväilee himokkaan toimittajan kosteita ja väriseviä rintoja, pakaroita ja kiduksia.

Kuuma ja hikinen kaksiselkäinen peto kimaltelee laskevan auringon viimeisissä säteissä. Sykkivä ja värisevä Tommy-täti puhaltaa eroottisesti tupakansavua silmistään ja korvistaan, kietoo ihanat lonkeronsa toimittajan pyrstön ympärille ja nuolee ahnaasti samppanjaan ja suklaaseen kastettua kiellettyä hedelmää.

"Tästä synnillisyydestä voimme syyttää Teletappeja ja Hennes & Mauritzin katumainontaa", hän sanoo matalalla ja heleällä äänellään, ja toimittaja ohjastaa miehuuden kostean ja puuskuttavan junan kohti irstauden helmeilevää ja eriskummallista tunnelia.

Ei kommentteja: