20.7.2007

Outo haju hämmästyttää musiikinystäviä

Suomalaiset musiikinystävät ovat joutuneet jo pitkään pitelemään nenästään kiinni kulkiessaan Suomen virallisen listan ohi. Oksennuksen kaltainen, makeahko haju on pitänyt Listaa vallassaan jo seitsemän viikkoa, eikä löyhkä ota hellittääkseen.


"Kymmenet ihmiset ovat valittaneet meille kaameasta hajusta.", YleX:n Lista-ohjelman tuottaja Pekka Laine tuskailee. "Tuossa neljä viikkoa sitten haju vain pahentui entisestään."


Musiikkitieteellisen tiedekunnan ylinahkaparturi Jens Rednex ei pidä hajua mitenkään huolestuttavana. "Nämä nyt on näitä ohimeneviä, kesäisiä ilmiöitä. Itse veikkaan, että suurin osa hajusta on peräisin singlelistan kakkospaikkaa pitävän Tean kappaleesta 'Tytöt tykkää'."


"Syynä voi olla myös kahden Idols-artistin viikkokausia jatkunut samanaikainen esiintyminen Listan kärkisijoilla, mikä on sitten aiheuttanut jonkinlaisen voimakkaan kemiallisen reaktion", Rednex jatkaa.


"Oi tulispa kunnon sade joka pyyhkis alleen kaiken ton saastan", mumisee Listan luota katatonisessa tilassa löydetty Rockpoliisi.

Ei kommentteja: