25.7.2007

Terveisiä perseestä

George W. Bush kävi lauantaina peräsuolitutkimuksessa.


"We found the weapons of mass destruction. We found biological laboratories … And we'll find more weapons as time goes on. But for those who say we haven't found the banned manufacturing devices or banned weapons, they're wrong, we found them", presidentti Bush kommentoi tutkimustuloksia.


Kuritushuoneen saamien tietojen mukaan joukkotuhoaseiden lisäksi Yhdysvaltain presidentin peräsuolesta löytyivät Osama bin Laden, yksi rasvattu pahuuden akseli, Dixie Chicksin koko tuotanto ja hieman yllättäen ex-presidentti Bill Clinton, joka tosin väitti kiven kovaan, että hänen suhteensa Georgen peräsuoleen on puhtaan platoninen, ja että tahrat hänen hameellaan ovat vain suklaata.


Myös Bushin pääkoppa tutkittiin, eikä kenellekään taatusti tullut yllätyksenä se, ettei sieltä löytynyt yhtään mitään. Koska George on niinku ihan vitun tyhmä, tajuuksä hä?


***


Helsingin yliopiston oikeustieteellisten tiedekunnan pääsykokeeseen lipsahti vanha tenttikysymys:



Tehtävä 2. Herra A on ottanut vaimon ja yhtynyt häneen, mutta sitten hylkii vaimoaan ja esittää häntä vastaan syytöksiä ja sanoo: "Minä otin tämän naisen vaimokseni, mutta kun ryhdyin häneen, en tavannut hänessä neitsyyden merkkiä."


Jos syytös on tosi, eikä tytössä tavata neitsyyden merkkiä, kuinka on toimittava:


a) Hakattakoon tytön pää irti, koska hän on toiminut Herran tahtoa vastaan harjoittaen haureutta isänsä kodissa.
b) Vietäköön tyttö isänsä talon ovelle, ja kaupungin miehet kivittäkööt hänet kuoliaaksi, koska hän teki häpeällisen teon harjoittaen haureutta isänsä kodissa.
c) Silvottakoon tytön kasvot ja leikattakoon hänen miehensä elin irti, minkä jälkeen heidät naulittakoon ristille, koska Jumalalla on nyt vähän huono päivä, koko ajan sataa ja päänsärkykin vaivaa - ei ole kuulkaas helppoa olla hyvä ja täydellinen kaikkivaltias, joten give me a break, mmmkay?

Ei kommentteja: