8.8.2007

Face/Off

Hei taas kaikki pojat ja tytöt!

Te lapsukaiset varmaan olette ihmetelleet, missä Inkvisiittori-setä on luuhannut! Nythän on niin, että Inkvisiittori-setä on ollut vierailulla Krapu-Krapu-Landiassa! Se on vähän samanlainen paikka kuin Mikä-Mikä-Maa. Krapu-Krapu-Landiassa vaan ei ole Kadonneita poikia, keijuja tai merirosvoja, vaan loputonta tuskaa, ahdistusta ja kuolemanpelkoa!

***

Tänään sain itseni viimein jalkeille, ja kävin kaupungilla hoitamassa tärkeitä asioita. Harhaillessani baarista toiseen törmäsin moneen nk. feissariin. Feissari on lyhenne facehuggerista. Alla on kuva facehuggerista, joka parhaillaan yrittää saada uhriltaan pariakymmentä euroa kehitysmaiden lasten auttamiseen.



Älkää käsittäkö väärin. Minulla ei ole mitään kansalaisjärjestöjä vastaan. Olen itse mm. Opus Dein, Majestic-12:n ja AA-kerhon tunnollinen jäsen, minkä lisäksi toimin Skientologiakirkossa Galaktisen Kvanttikuraattorin pyhässä tehtävässä. En kuitenkaan voi lahjoittaa vähiä rahojani jokaiselle pyytäjälle, oli tarkoitus kuinka hyvä tahansa.

Feissareita liikkuu runsaasti esim. Helsingin ydinkeskustassa, ja etenkin päiväsaikaan niitä on vaikea välttää. Tässä pari neuvoa, joiden avulla voit pelastautua feissareiden julmilta hyökkäyksiltä.

1) Vieraat kielet
Ala puhua vierasta kieltä heti, kun saat näköhavainnon feissarista. Mitä eksoottisempi kieli, sen parempi. Esim. englanti tai ruotsi voivat olla huonoja vaihtoehtoja, sillä feissari saattaa ymmärtää puhettasi, ja silloin vasta kusessa ollaan. Kokeile mandariinikiinaa tai qwghlmiania.

2) Hulluus
Kun feissari kysyy sinulta "Olisiko sinulla hetki aikaa?", vastaa jotain täysin järjetöntä, kuten "Pääni sisällä kasvaa oransseja hyönteisiä, jotka syövät aivojani", "Synkeä autius korpimailla odottaa turhaan kevättä" tai "Oletteko nähneet lemmikkialpakkaani Götterdämmerungia?". Pakene syntyvän hämmennyksen turvin.

3) Tuijotus
Kun feissari esittää kysymyksensä, jää tuijottamaan häntä suoraan silmiin. Älä reagoi jatkokysymyksiin millään tavalla. Odota, että hän vaikenee, kävele sitten hitaasti pois. Älä lakkaa tuijottamasta häntä ennen kuin pääset pois näköetäisyydeltä. Sen jälkeen juokse.

4) Etälamautin
Laite ampuu kaksi metallinuolta typpipatruunan voimasta lähes seitsemän metrin päähän. Liipaisinta painettaessa hakasiin johdetaan sähköjohtoja myöten 50 000 voltin jännite. Torjuu niin feissarit, kerjäläiset kuin vantaalaisetkin.

HUOM! Teitpä mitä hyvänsä, älä koskaan ole kohtelias! Muista, että me emme ole nyt tekemisissä ihmisten kanssa!

Ei kommentteja: