30.8.2007

Äärimmäinen tositelevisio

Oletko kyllästynyt tosi-tv-ohjelmiin, jossa typerät aadeet ja baarityöntekijät jauhavat paskaa, riitelevät ja vilauttelevat elimiään? Ovatko Sinun lentävät lausahduksesi monta kertaa parempia kuin ne helvetin "pöördismit"? Katselisitko alastomana mieluummin Kakia vai itseäsi?


Älä huoli enää, sillä Kuritushuone on kehittänyt ratkaisun juuri Sinun vaativia tosi-tv-tarpeitasi varten! Kuritushuoneen Extreme Reality Television™ tulee mullistamaan televisionkatselusi täysin!


Näin Sinun tulee menetellä: 1. Tilaa Kuritushuoneelta Extreme Reality Television™ -videokamera. 2. Aseta kamera televisiosi päälle,  3. Yhdistä kamera televisioon. Näetkö itsesi televisiossa? Hienoa! Nyt olet päässyt alkuun. Tämän jälkeen Sinun tarvitsee vain nojata taaksepäin sohvallasi ja voit nauttia oman elämäsi tärkeimmän henkilön, eli itsesi edesottamuksia*! Voit katsella omaa itseäsi televisiosta 24/7, eikä Sinun tarvitse välittää typeristä mainoskatkoista! Hallitset täysin oman elämäsi tosi-tv:tä! Tässä show'ssa on vain yksi voittaja, ja se olet Sinä!


Jos haluat Extreme Reality Televisionin™ käyttöösi, jätä kaksituhatta euroa ja yhteystietosi vasemmasta sivupalkista löytyvään sähköpostiosoitteeseen, siihen kynnyksen vierelle kukkaruukkun alle. ERT-videokamera toimitetaan sinulle silloin, kun sitä vähiten osaat odottaa.


Kuritushuoneen Extreme Reality Television™ - Yksikään tosi-tv-ohjelma ei ole vielä ollut näin tarpeettoman lähellä totuutta!


*) Jos poistut sohvalta, voi kuvayhteys Sinuun tilapäisesti katketa.

Ei kommentteja: