10.8.2007

Jenni ja Sakke perhehaastattelussa: Tässä on ihana lapsemme Jazka!

Miss Inkontinenssi Jenni Ihqdaa ja pöytäjääkiekkoilija Sakke Turma esittelivät kuukauden ikäisen Jazka-poikansa ensimmäistä kertaa julkisuudessa viime viikonloppuna järjestetyssä Fuck me I'm famous -golfturnauksessa.

"Kyllä, se on Jazka zetalla, koska Jazka on spezial", Jenni kertoi.

Äitinsä silmät ja isänsä arjalaisen ryhdin perinyt pellavapäinen pikkupoika virnuili ihanaan Donna Karanin vartalonmyötäiseen, rinnat paljaaksi jättävään mekkoon pukeutuneen äitinsä sylissä. Vieressä Sakke-isä löi palloja ja poseerasi toimittajille.

"Jazka on todella rauhallinen ja älykäs. Vasta eilen löysimme sen hiekkalaatikolta lyömässä turpaan naapurin Sisko-Petteriä!" Jenni nauroi helmin ja timantein koristellut Versacen nahkasukkahousut jalassaan.

"Pojasta tulee taatusti hyvä jääkiekkoilija ja muutenkin hieno heteromies", pöytäjääkiekkoa nelosdivarin Paskahaukoissa pelaava Sakke sanoi lihaksikas käsi upean puolisonsa olalla.

Suloinen ja kierosilmäinen poika on kuulemma itkenyt silloin tällöin, mikä on saanut Jennin huolestumaan. "Ehkä se on kipeä tai jotain? Siltä tulee myös usein alapäästä jotain haisevaa, puolikiinteää ja ruskehtavaa ainetta. En mä tajuu."

Sinäkin haluaisit tällaisen perheen

Saken ja Jennin suhde on onnellisempi kuin koskaan. Jenni on vihdoin antanut Saken laittaa häntä myös kakkoseen, ja Sakke on pitkän taistelun jälkeen opetellut lukemaan. Syyskuun alussa koko perhe muuttaa Punavuoresta Espoon Westendiin.

"Emme ole koskaan olleet näin onnellisia", pariskunta huokaili yhteen ääneen.

Pikku-Jazkaa odottaa uudessa kodissa vaaleansininen huone jääkiekkomailoineen ja Jallu-lehtineen.

"Kyllä me uskotaan, että pojasta tulee vielä hyvä jääkiekkoilija ja muutenkin hieno heteromies", Sakke sanoi lihaksikas sormi upean puolisonsa peräaukossa. "Ja jos ei, ainahan sen voi tappaa, eikö?"

Saken ja Jennin iloinen naurunremakka saatteli hyvää vauhtia humaltuvan toimittajan kohti baaritiskiä jaMiksi minä kirjoitan tällaista paskaa? Eivät nämä turhat, typerät ihmiset kiinnosta minua, eivät heidän pintaliitobileensä tai vaatekaappinsa, eivät heidän rakkautensa tai sydänsurunsa. Jos olisin aikoinaan ollut viisaampi ja kunnianhimoisempi, saattaisin nyt tehdä laatujournalismia oikeasti tärkeistä ihmisistä Helsingin Sanomissa. Saattaisin vaikkapa raportoida Matti Vanhasen painonvaihteluista tai Ilkka Kanervan seksiviesteistä! Mutta ei. Miksi minä tulin tänne helvetin Kuritushuoneelle töihin? Nyt minä ravaan kissanristiäisistä toisiin ja juon liikaa ja käytän... Hei, onko tuo Kimi Räikkönen? Hei Kimi! Kiiimiii! Onko Jenni jo antanut laittaa kakkoseen!?

Ei kommentteja: