15.11.2007

Televisio-ohjelmat, internet, musiikki ja kaikki ovat haitallisia lapsille, aikuisille ja yksisoluisille

Kuritushuoneen teettämän tutkimuksen mukaan lapset saavat muun muassa televisiosta vaarallisia vaikutteita, jotka tekevät heistä väkivaltaisia psykopaatteja, verenhimoisia joukkomurhaajia tai pahimmillaan jopa talonvaltaajia.

Tutkimuksesta käy ilmi, että lasten mielenterveydelle turmiollisia ovat televisio-ohjelmien, internetin ja musiikin lisäksi myös evoluutioteoria, eläinsadut, homot, H&M:n mainokset, VR:n junien myöhästely ja suomettuminen. Murhanhimoa ja sairaita ajatuksia lapsissa voivat herättää myös luonto-ohjelmat, rss-syötteet, kivet ja aluslakanat.

Lastenpsykiatri Timo-Anna Karvaperä ei ole yllättynyt tutkimustuloksista. Hänen mielestään lapsia täytyy suojella kaikelta pahalta ja varmuuden vuoksi myös kaikelta hyvältä, keltaiselta ja ironiselta.

”Kuka tahansa voi seota ja tappaa kaikki luettuaan esimerkiksi Pää aukin, Ze Kerawachin tai Harmaan hatun kaltaisia siveettömiä nettijulkaisuja”, Karvaperä puhisee. ”Omat lapseni olen kasvattanut tynnyrissä pumpuliin käärittyinä, ja aivan kelvollisia pikku juureksia heistä on tullut.”

Myös Opportunistinen Politiikko haluaa kommentoida asiaa, vaikka kukaan ei häneltä mitään kysynytkään. ”Lapsia täytyy suojella. Minusta lapset ovat tärkeintä. Äänestäkää minua. Tämä oli hirvittävä inhimillinen tragedia, ja internet täytyy kieltää”, Politiikko hokee itkua tihrustaen, eikä suostu vaikenemaan, vaikka lyömme häntä toistuvasti päähän tylpällä esineellä.

Kuritushuoneen tutkimusta varten haastateltiin kahdeksaa iltapäivälehden toimittajaa, viittätoista geneeristä nettikeskustelijaa ja Matti Virtasta.

Toimittaja harjoittaa henkistä onaniaa

Innokkaasta, sitkeästä ja peräänantamattomasta häiriköinnistä ja pensaikoissa väijymisestä huolimatta Kuritushuone ei onnistunut haastattelemaan Jokelan kouluammuskelusta selvinneitä lapsia. Kuritushuoneella on perinteisesti harrastettu kunnianhimoista tutkivaa journalismia, emmekä nytkään luovuttaneet ensimmäisen vastoinkäymisen edessä. Saadaksemme mehukasta juttumateriaalia siirryimme toimituksen vieressä sijaitsevaan lasten leikkipuistoon haastattelemaan paikallisia lapsia. Valitettavasti yksikään lapsista ei ollut shokissa. Tästä huolimatta hoidimme uutisoinnin esimerkillisesti ja harkintaa käyttäen ja lässyn lässyn kuka tätä enää lukee, kattokaa, mä kirjoitan ilman käsiä, koska mun kädet on mun hous

”Haluan tappaa”, lapsi kertoo

Ensimmäisenä tavoitimme kolmevuotiaan Timo T.A. Mikkosen kierimästä hiekkalaatikossa. ”Aina kun katselen televisiosta Big Brotheria, suunnaton ylemmyydentunne ja viha ihmiskuntaa vastaan valtaavat minut. Tunnen itseni yli-ihmiseksi, niin paljon paremmaksi kuin nuo humalassa toisiaan kähmivät kurjat matoset”, Timo kertoo.

”Eilen kuuntelin Radio Novaa, ja sieltä tuli Mambaa. Siis voitteko kuvitella, Mambaa! Teki heti mieli ampua kaikki”, manaa Jenni Dahlman-Räikkönen, yks vee, ja ahtaa kiukuissaan kourakaupalla mutaa suuhunsa.

Myös Jyrki Katainen kertoo äitinsä kohdusta kolme kuukautta ennen syntymäänsä, että hän kokee vastaanottavansa haitallisia signaaleja päivittäin. ”Vasta hetki sitten kuulin jonkun huutavan ”Esa!”. Heti aloin miettiä, että sehän on ase toisin päin. Mieleeni nousi synkkiä ajatuksia kuolemasta, tappamisesta ja veronkorotuksista.”

Kaikkien juttua varten haastateltujen lasten vastaukset on muutettu.

3 kommenttia:

kervå kirjoitti...

Mää en ymmärrä. Kävin lukemassa läpi tuon Virtasen postauksen ja kommentit. Sitten yritin kommentoida, että Beethovenin yhdeksännen käyttö natsivideon taustalla johtuu biisin muinaisesta esiintymisestä Clockwork Orangessa.

Ilmeisesti kommenttini kajahti suoraan avaruuteen, koskapa spamminesto-ohjelma sanoi minulle vastaukseni sen kysymykseen olevan "incorrect". Eli sen mielestä 1+9 ei ole 10. Voi tietysti olla, että mulla viiraa päässä ja laitoin tuon kympin tuohon vain siksi, että se sattuu olemaan lukion matikannumeroni.

Vittu kun on vaikeeta nykyään.

Arvoisa Inkvisiittori, mikä neuvoksi?

inkvisiittori kirjoitti...

Neuvoisin sinua takomaan näyttöä seinään, mikä on ratkaissut suurimman osan omista ongelmistani... Mutta kervå, sun kommenttihan näkyy siellä? Siis siitä huolimatta, että 1+9=11, mikä on sattumalta minun lukion matikannumeroni.

Kummalla meistä siis viiraa? Ja jos puu kaatuu jommankumman päälle, kuuleeko Matti Virtanen?

kervå kirjoitti...

Jaahas, eli siis viiraa.