19.10.2007

Päivän järkyttävät uutiset


Tanja järkyttyi kerrostalokarhuista

Kansanedustaja Tanja Saarela (kesk) järkyttyi luettuaan uutisen, jossa kerrottiin karhuperheen asuneen useiden vuosien ajan venäläisessä kerrostaloasunnossa.

”Järkyttävä näky”, sanoo kansanedustaja Saarela. ”Nallet ovat niin ihania. Ei niitä saa kiusata.”

Kansanedustaja Saarela toivoo, että Suomen hallitus, viranomaiset ja YK puuttuisivat tiukemmin kaikkien suloisten eläinten huonoon kohteluun. ”Eläimet ovat ihania, ei niitä saa kiusata. Ei minulla oikeastaan muuta asiaa ollut”, Saarela linjasi.

”Kissat, koirat, pienet ja suloiset lapset, keskustan mieskansanedustajat”, Saarela listasi muita söpöjä ja hellyttäviä asioita, joiden kaltoin kohtelusta järkyttymällä hän saa palstatilaa.

Iltalehti järkyttyi hoitajien työtaistelusta

Iltalehti järkyttyi kuultuaan, että Tehyn työtaistelu uhkaa vaarantaa sairaiden lasten hoidon. Iltalehti luki asiasta Iltalehdestä, jossa kerrottiin, että Lastenklinikan sairaanhoitajista 78 prosenttia ja Lastenlinnan hoitajistakin yli puolet on ilmoittanut irtisanoutuvansa.

”Kyllä minä ensin olin sitä mieltä, että hoitajat ansaitsevat palkankorotuksensa. Mutta kyllä mennään vähän liian pitkälle, jos sairaat lapset joutuvat vaaraan. Siis miettikää: Ne ovat sairaita ja ne ovat lapsia. Suloisia, isosilmäisiä lapsia!” Iltalehti analysoi työtaistelun syitä ja seurauksia.

Iltalehti toivoo, että hoitajat harkitsisivat vielä, ennen kuin joukkoirtisanomisiin ryhdytään. ”Älkää hei viitsikö”, Iltalehti kehottaa.

Ilta-Sanomat järkyttyi julkkispiireissä liikkuvista huumeista

Ilta-Sanomat järkyttyi saatuaan kuulla, että Helsingin julkkispiireissä käytetään huumeita. Ilta-Sanomat sai kuulla Anne-Mari Bergin tisseiltä, että vippibileissä käytetään huumeita.

”Olin aina luullut, että kaikki narkkarit ovat itähelsinkiläisiä työttömiä hippejä!”, Ilta-Sanomat huokaa tyrmistyneenä. ”Julkkiksethan ovat parempia ihmisiä!”

Ilta-Sanomat toivoo, että huumeiden käyttöön puututtaisiin tiukemmin: ”Kaikki huumeet ovat pahuutta. Huumeet tappavat. Alkoholi ei ole huume. Porttiteoria. Piirun verran asiajournalismin suuntaan. Anne-Mari Bergin tissit.”

Rauhallinen pientaloalue järkyttyi sisarussurmista

Rauhallinen pientaloalue järkyttyi kuultuaan tragediasta, jossa 21-vuotias isoveli surmasi molemmat sisarensa.

”He olivat malliperhe”, Rauhallinen pientaloalue kertoo. ”Molemmilla vanhemmilla oli vakituinen työpaikka. Lapset olivat hyvin kasvatettuja, käytökseltään moitteettomia. He olivat rehellisiä, isänmaallisia ihmisiä, eikä heidän kotonaan pyörinyt mitään epäilyttävää porukkaa, kuten työttömiä, köyhiä tai tupakoijia.”

Rauhallinen pientaloalue pohtii nyt, oliko tragedian taustalla mielenterveysongelmia, huumeidenkäyttöä tai saatananpalvontaa. ”En olisi ikinä arvannut, he olivat niin täydellisiä, oikea malliperhe.”

Ei kommentteja: