17.12.2007

Turvallisuus- ja puolustuspoliittinen selonteko

Valtioneuvoston selonteko VNS 6/2008
Suomen turvallisuus- ja puolustuspolitiikka 2008; valtioneuvoston selonteko eduskunnalle
1.3.2008
Finlands säkerhets- och försvarspolitik 2008; statsrådets redogörelse till riksdagen
1.3.2008

LUONNOS
Kattokaa, jätkät, onko tää teidän mielestä okei, okei? - Ike


Toimintaympäristö

Suomen lähialueiden vakaus on koko 2000-luvun ajan vahvistunut Euroopan unionin ja Naton laajentumisen myötä. Samaan aikaan kansainväliset haasteet ovat kuitenkin alkaneet näkyä yhä enemmän myös Suomen turvallisuusympäristössä.

Maailmanlaajuisten kriisien ja konfliktien merkitys Suomen turvallisuudelle on lisääntynyt. Sisäisen ja ulkoisen turvallisuuden riippuvuus laajasta kansainvälisestä tilanteesta on globalisaation myötä voimistunut.

Suomen turvallisuuden keskeisin haaste nyt ja tulevaisuudessa on Neuvost- anteeksi, Venäjä. Keskeisiä turvallisuuteen vaikuttavia uhkia ovat myös anarkistihipit, ituhipit, pasifistit, feministit, talonvaltaajat, puunhalaajat, kettutytöt ja kannabis.

Turvallisuus- ja puolustuspoliittinen toimintalinja

Suomen turvallisuus- ja puolustuspoliittinen toimintalinja tähtää ensisijaisesti vapaan markkinatalouden ja Nokian sekä toissijaisesti kodin, uskonnon ja isänmaan turvaamiseen. Toimintalinja perustuu uskottavaan kansalliseen puolustukseen, matalaan verotukseen, toimivaan yksityisautoiluun ja ulkoministerin vastustamattomaan viehätysvoimaan ja hervottomaan lerssiin. Suomi edistää jatkossakin vasemmistolaisten aatteiden, epäisänmaallisen toiminnan ja kaikenlaisen muun homostelun ennaltaehkäisyä ja torjumista.

Suomi katsoo, että Naton toiminnan painopiste on siirtynyt jatkuvasti kauemmas Euroopasta ja kohti Lähi-itää ja Keski-Aasiaa, missä myös Suomella on turvattavana lukuisia tärkeitä intressejä. Meidän on tärkeä osoittaa kaikin mahdollisin keinoin, että olemme jenkkien parhaita kavereita. Yhdysvaltojen vuoksi olemme valmiita mihin tahansa, jopa aivan liian monen oluen jälkeen pikkutunneilla tapahtuvaan ujostelevaan anaaliyhdyntään. Mutta se tapahtui vain kerran, se oli kaunista, herkkää ja hieman kivuliasta - George, ymmärräthän ettei se voi jatkua ikuisesti.

Suomi kehittää edelleen yhteistyötään Pohjois-Atlantin puolustusliiton kanssa osallistumalla aktiivisesti Naton rauhankumppanuustoimintaan ja EU-Nato -yhteistyöhön. Seuraamme jatkuvasti Naton muutoksen suuntaa, toimintakyvyn kehitystä ja järjestön kansainvälistä merkitystä. Säilytämme edelleen option, jonka mukaan Suomi voi halutessaan olla harkitsematta Natoon liittymisen harkitsemista ja liittymistä siten, ettei asioista ainakaan puhuta niiden oikeilla nimillä ja ymmärrettävästi ennen kuin Natossa jo ollaan.

Puolustuksen kehittäminen

Suomen on jatkossakin panostettava uskottavan kansallisen puolustuksen ylläpitoon. Tämä tarkoittaa sitä, että meillä täytyy olla perkeleesti väkeä valmiina lähetettäväksi rynkkyjen kanssa itärajalle. Suomen armeijan vahvuus on saatava samalle tasolle kuin Neuvost- anteeksi, Venäjällä. Tällä hetkellä Suomen armeijan sodan ajan vahvuus on noin 350 000 henkeä. Venäjän federaation asevoimien reservissä on noin 20 miljoonaa henkilöä. Nopea laskutoimitus paljastaa, että meidän täytyy lisätä armeijamme miesvahvuutta noin 19 650 000 henkilöllä.

Pyrimme vahvistamaan puolustustamme rakentamalla tuhansia mallin 101 tappajakyborgeja, jotka puhuvat saksalaisella aksentilla. Tunnetusti yksi tappajakyborgi vastaa seitsemääsataa ryssää. Suomen armeijan ihmissotilaita koulutetaan käsittelemään valomiekkoja ja käyttämään Voimaa. Lisäksi lähetämme Maan kiertoradalle satelliittiaseita, jotka ampuvat tuhosäteitä puna- anteeksi, Venäjän armeijan joukkoihin. Suunnitelmissa on myös parin tähtienvälisen Hyperion-luokan planeetantuhooja-aluksen ostaminen. Jokaiselle valkoihoiselle Suomen kansalaiselle jaetaan kotiin vaiheisplasmakivääri, jotta mahdollisen invaasion sattuessa kykenemme tehokkaaseen sissitoimintaan.

Suomi harkitsee vakavasti ydinaseen hankkimista, koska kaikilla isoilla pojillakin on. Ydinaseen voimme hankkia helposti esimerkiksi Pohjois-Korean kautta. Saatuamme ydinaseen voimme ylläpitää kauhun tasapainoa, joka ehkäisee ennalta kaikki aseelliset hyökkäykset maahamme. Lisäksi voimme pilkata pienimunaisia ruotsalaisia homoja, joilla ei ole ydinasetta eikä miehuutta.

Valitettavasti edellä mainitut hankinnat ahmaisevat peräti 4 532 prosenttia Suomen valtion budjetista, joten joudumme lopettamaan julkisen terveydenhuollon, koululaitoksen ja Tarja Halosen. Jotta saamme kansan muutosten taakse, joudumme kasvattamaan maanpuolustustahtoa, mistä kerrotaan tarkemmin seuraavassa luvussa.

Sisäisen turvallisuuden kehittäminen

Suomi on ollut vuosikymmeniä isänmaallinen ja rehellinen valtio sekä hieno paikka asua ja elää. Viime aikoina kehitys on ollut huolestuttavaa. Tietyt aggressiiviset ja vihaa lietsovat kansanosat ovat aktiivisesti levittäneet yhteiskuntamme perusarvoja kuten kulutusta, yksityisautoilua ja aseita vastustavaa, vastenmielistä ja pahaa sanomaa.

Keski-ikäisen ja keskiluokkaisen suomalaisen miehen turvallisuudentunnetta ovat uhanneet erityisesti lukuisat talon- ja kadunvaltaustempaukset. Kaduilla riehuvien hippien avainketjut saattavat naarmuttaa lainarahalla ostetun uuden citymaasturin maalipintaa. Hippien huudattama kovaääninen vaihtoehtomusiikki voi tunkeutua auton ohjaamoon tai kodin olohuoneeseen ja häiritä ikävästi Phil Collinsin kuuntelua. Tulevaisuudessa citymaastureihin asennetaan vakiovarusteena konetykki, jolla voidaan tulittaa uraaniammuksia tietä tukkivaan hippilaumaan.

Pyrimme myös ennaltaehkäisemään hippien toimintaa kieltämällä soijatuotteet, batiikkivärjätyt vaatteet ja kannabiksen. Kun hipit menettävät ravintonsa, suojavarusteensa ja motivaationsa, heidät on helppo raivata tieltä.

Erityisesti kannabiksen käyttö huolestuttaa meitä, sillä pöllyissään kotona makaavat hipit ovat suuri uhka maan turvallisuudelle. Tilanteen vakauttamiseksi kiristämme huumelainsäädäntöä kannabiksen osalta ja samanaikaisesti laskemme rajusti alkoholiveroa. Täten hipit oppivat, että suomalainen mies ei jumalauta päihdy muusta kuin viinasta.

On myös tärkeää ylläpitää kansan puolustustahtoa. Tähän pyrimme muun maussa kasvattamalla siviilipalveluksen pituuden nykyisestä ainakin 96 kuukauteen. Jatkossa siviilipalvelukseen hakeutuvat ohjataan toimimaan muun muassa kenkätelineinä, ankkureina ja törmäystestinukkeina. Mitä pidempään ne hinttarit pysyvät poissa kaduiltamme, sitä miellyttävämpi paikka Suomi on.

Televisiokanava YLE Extran toimintaa muutetaan siten, että jatkossa sen ainoa tehtävä on kasvattaa nuorten puolustustahtoa. Tulevaisuudessa kanavalla näytetään ainoastaan sotilasparaateja ja Tuntemattoman uusintoja. Kun tällä tavalla suomalaisille nuorille muistutetaan päivittäin mikä itsenäisyydessä on tärkeintä – eli ryssien ampuminen sekä kauniit, taivasta kohti uljaasti sojottavat tykit – voimme taata, ettei maanpuolustushenki jatkossakaan pääse notkahtamaan, kuten ei myöskään erektioni, joka on pullottanut housussani siitä lähtien kun aloin tätä tekstiä kirjoittaa.

Feministit ja lesbiaanit ovat uhanneet kansallista turvallisuutta vaatimalla yhdenvertaista kohtelua ja tasa-arvoista palkkausta. Nämä luonnonoikut uhkaavat miesten jo aikoinaan Raamatussa määriteltyä etulyöntiasemaa. Ämmät täytyy saada ruotuun ennen kuin on liian myöhäistä. Ratkaisuksi ehdotamme, että naisilta riistetään tasa-arvo. Tämän jälkeen tasa-arvo voidaan piilottaa esimerkiksi minun makuuhuoneeseeni patjan alle. Naiset jonottavat kotiini saadakseen tasa-arvonsa takaisin, ja minä makaan tiikerikuvioisessa nahkapyjamassani silkkilakanoissa, sivelen vaiheisplasmakivääriäni ja otan naiset yksitellen - paitsi rumat - eivätkä he sen jälkeen enää koskaan kaipaa tasa-arvoaan.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

fy fan rasism

Lokasanko kirjoitti...

Ei, eihän kannabis ole uhka. Se on kipulääke. Ainakin jos on apteekkaria uskominen. Se lupasi.
Yle Extraa ei katso kukaan ja Tuntematon tulee muutenkin liian usein TV:stä, ihan sama mulle.
Mielestäni feministit ovat pettäneet aatteensa. Miehet ovat edelleen ainoa neljästä-viidestä olemassaolevasta sukupuolesta, jotka joutuvat ase(/ettomuus)palvelukseen, äidillä on edelleen suurempi riski saada erotilanteessa äpärien huoltajuus eikä miesten keinohedelmöittäminen ole edelleenkään laillista.
Kannatan aina ja kaikkialla kaikkea, jossa voi saada mahdollisuuden lopettaa Tarja Halosen. Ja ydinpommi olisi muutenkin makeeta. Kuin myös romahtanut terveydenhuolto. Köyhää on niin ihana panna perseeseen.
Ja viimeksi kun tarkistin, sivarien palvelusaikaa päinvastaisesti lyhennettiin.

inkvisiittori kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
inkvisiittori kirjoitti...

Kannabista polttavien feministikyborgien hyökkäys!

Minut keinohedelmöitettiin kerran, eikä se typpi tarjonnut edes illallista, saatana.

inkvisiittori kirjoitti...

Typpi?

Lokasanko kirjoitti...

Enemmänkin typpo.