3.1.2008

Viimeinen mies pystyssä

Heimo: Hyvää iltaa hyvät kuuntelijat ja tervetuloa seuraamaan Itsetyydytyksen Suomen mestaruuskilpailuita! Minä olen Heimo Jyräys, teidän selostajanne, ja studiossa minun kanssani on tänä iltana Kalle Sutija, masturboinnin maailmanmestari vuosimallia 1957!

Kalle: Iltaa.

H: Meillä on tänään edessä jännittävä kilpailu, jossa maan mahtavimmat melanmiellyttäjät taittavat peistä kullan ja kunnian toivossa. Millaisena sinä Kalle näet tämän lajin nykyisin? Omista käärmeenlumousajoistasi on kuitenkin vierähtänyt jo tovi.

K: Onhan moni asia vuosien varrella muuttunut. Minun aikoinani suoritukset olivat huomattavasti pitkäkestoisimpia, eli vauhtia on tullut lisää paljon. Tietysti urheilijoiden varusteiden koko on kasvanut huomattavasti. Treenaus on sekin ihan eri tasolla nykyisin. On kaiken maailman korkean paikan leirejä, pumppuja ja puristimia. Minä olen aktiiviurani jälkeen jonkin verran valmentanut junnuja, mutta olen pyrkinyt suosimaan perinteisiä metodeja, että ihan vaseliinipurkki, vessapaperirulla ja Jallu -linjalla ollaan menty. Sitten mukaan on tullut kaikki ikävät lieveilmiöt, niin kuin doping. Minun aikanani suurin huijaus oli se, kun yksi kilpailija jäi kiinni Bettie Pagen kuvan katselusta suorituksen aikana.

H: Aivan. Tästä kilpailustahan odotetaan hyvin pitkälle kaksintaistelua kahden valioluokan veitikanvatkaajan välille. Juha S. Perma on napannut mestaruustittelin kolmena aikaisempana vuonna, mutta hänen nuori haastajansa Akseli Vatku on tänä vuonna pannut ahkerasti kapulaa Perman rattaisiin, vai mitä sanot, Kalle.

K: Kyllä näin on, ja varmasti tänään rakkaudenkivääriä lauotaan tosissaan eikä tuumaakaan anneta periksi.

H: Aivan. Mutta annetaan nyt miesten ottaa toisistaan mittaa! Lavalla onkin jo ensimmäinen kilpailijamme, Einari Rautio Espoosta. Tämä tv:stä tuttu tumputtaja osallistuu nyt ensimmäistä kertaa tosimiesten mailamittelöihin, joten saa nähdä kuinka kauas hänen roiskaisunsa tänään kantaa.

K: Nuori mies vaikuttaa ainakin erittäin itsevarmalta ja hänellä on hyvä, tukeva ote nahkapampustaan. Ranneliike näyttää sujuvan mukavasti, mutta hieman näyttää nyt puoltavan vasemmalle päin tämä suoritus.

H: No niin. Siinä näimme Einarin ejakulaation, ja katsotaan mitä tuomarit ovat mieltä… Ei lainkaan hassummat pisteet. Sieltä tulee keskiarvoksi 7,4. Ja nyt on seuraavan kilpailijan vuoro. Han Solo Parikkalasta astuu lavalle. Hän on kiertänyt näissä kisoissa jo vuosikaudet, mutta menestys on ollut viime vuosina vaatimatonta.

K: Näin on, Heimo. Han on kärsinyt useista loukkaantumisista uransa aikana, ja suuret odotukset ovat valuneet hiekkaan, tai roiskuneet lakanoille, jos käytetään tässä yhteydessä hieman sopivampaa vertausta.

H: Kalle, sinun metaforasi sopii kuin mälli silmään. Täytyy sanoa, että hieman vaivalloiselta tuo Solon lipputangon kiillottaminen vaikuttaa.

K: Kyllä. Siitä puuttuu kokonaan se tunne ja tekemisen ilo, mitä näissä suorituksissa tarvitaan. Han näyttää olevan aika tuskissaan… Voi ei!

H: Herraisä! Han Solo tuupertui juuri maahan. Hänen oikea kätensä jatkaa edelleen itsepintaisesti suoritusta, mutta mies näyttää olevan tajuton… Sieltä tulee paikalle lääkintähenkilökuntaa… Onpa ikävä tapaus. Nyt Solo kuljetetaan paareilla pois areenalta. Todella ikävää. Osaatko Kalle sanoa, mitä tuossa olisi voinut tapahtua?

K: Olisiko kyse siitä, että verta pakkautui liikaa Hanin alapäähän, minkä seurauksena yläpäässä sitten pimeni. Sehän on aika yleinen runkkaamistapaturma.

H: Toivotaan, että Solo toipuu tuosta ja pääsee taas pian jyystämään juustomakkaraa.

K: Kyllä, Heimo, näin me toivomme.

H: Nyt onkin jo edessä toiseksi viimeinen kilpailija, tämän vuoden ehdottomasti räiskyvin runkkari, Akseli Vatku!

K: Ei voi muuta kuin ihailla kaverin työtä. Katso nyt tuota jämerää, mutta hellää otetta, keskittynyttä katsetta, polvien hienostunutta kulmaa, kuinka vapaa käsi säestää liikettä… Tässä meillä on todellinen aisanhankauksen ammattilainen.

H: Näin on aisanlaita! Vatkun purppurapäinen soturi saa kyytiä miehen varmassa käsittelyssä, ja katsotaan tuomaripisteet… 9,8! Uskomatonta! Onko Akseli Vatku vuoden 2007 rautaisin runkkari?

K: Äläs nuolaise ennen kuin laukeat. Nyt on Perman vuoro näyttää kuinka vaimon parasta ystävää kätellään!

H: Olet aivan oikeassa. Sillä aikaa kun Perma valmistautuu, kuulisin mielelläni sinun mietteitäsi lajin tulevaisuudesta. Viime aikoina on paljon puhuttu siitä, pitäisikö lajiliiton alkaa järjestää käteenvetokisoja myös naisille. Mitä mieltä sinä olet tästä?

K: Minä olen kyllä sillä tavalla vähän vanhanaikainen, että en hyväksy sellaista kahden sormen tangoa. Raamatussakin tuomitaan kaikki helmenkalastajat, taikalampun hankaajat, majavanmättäjät, purppurajärven purjehtijat ja pensaanpaukuttajat. Mutta jos lajiliitto alkaa tukea sormipiirakan leipomista ja hekuman hiiren tuplaklikkausta, en minulla ole siihen mitään sanottavaa. Ehkä tulevaisuudessa pääsemme seuraamaan myös naisten kisailua tässä lajeista vanhimmassa ja jaloimmassa.

H: Kiitos Kalle näkemyksistäsi. Nyt on aika ottaa eteen illan viimeinen madonmuiluttaja, hallitseva Suomen mestari, suvereeni saksofonin sakottaja Juha S. Perma!

K: Ohoh! Aikamoisella lanneliikkeellä hän pudottaa housut nilkkoihin. Alku on todella vakuuttava.

H: Ja katso tuota ranneliikettä. Tämä on… tämä on vain niin… kaunista!

K: Älähän nyt Heimo. Pystytkö sinä jatkamaan? Heimo? Heimo!? Niin, hyvät kuuntelijat, selostajamme joutuu nyt tovin kokoamaan itseään, joten minä astun toviksi puikkoihin. Kyllä, siellä Juha S. Perma jatkaa suoritustaan… ja jatkaa… ja jatkaa… ja jatkaa… Ja siinä se on! Kyllähän se ylämummoon lävähtää, vai mitä Heimo?

H: K-kyllä. Kiitos Kalle. Pahoittelen tätä kuuntelijat. Tämä laji vain koskettaa minua.

K: Minne, Heimo?

H: No. Tänne.

K: Aivan. Katso, Heimo, tuomarit valmistautuvat antamaan pisteensä…

H: Uskomatonta! 9,9 pistettä! Juha S. Perma on jälleen Suomen mestari!

K: Hienoa!

H: Hän on todellakin kääntänyt tämän viisi yhtä vastaan -asetelman edukseen!

K: Kyllä! Hän on pannut pötkyläpossun vinkumaan, päihittänyt taskubiljardissa maan huiput ja ottanut oikeuden omiin käsiinsä!

H: En tiedä sinusta, Kalle, mutta minun tekisi nyt mieleni tänä upeana hetkenä hieman miekkailla kanssasi.

K: Sinä olet Heimo kyllä yksi iso runkkari. Malta hetki, riisun vain oranssin pukunÄh

H: Ei se mitään, Kalle. Ei se mitään.

1 kommentti:

Lokasanko kirjoitti...

Se on kiva, kun omat tuttuni on päässeet blogiisi. Vaikkei se tässäkään kisassa kummemmin pärjänny.