28.12.2007

Kai ne lehdet pitää jollain täyttää

Aina kun jokin juhlapyhä on ovella, kaikkia näyttää kiinnostavan ihan helvetisti mitä joku Kimmo ”Maanteiden kuningas” Sasi, Satu ”Tähtityttö” Ruotsalainen tai Kristian ”Kuka?” Meurman juhlapäivänä puuhaa. No mitä ne sitten tekevät? Varmaan jotain tosi erikoista ja kiinnostavaa!

Sasi: ”Iltaa vietän ja vuoden vaihtumista odottelen opiskeluaikaisten ystävieni kanssa.”
Ruotsalainen: ”En juhli sitä kovin suureellisesti. Pidän enemmän rauhallisesta menosta.”
Meurman: ”Vuosi vaihtuu rauhallisesti samppanjaa siemaillen.”

Järisyttävää.

Eikö sitä paitsi ole outoa, että Satu Ruotsalainen antaa uudenvuodenlupauksia, jotka eivät edes pidä? Sehän näkee tähdistä kaiken mitä sille tapahtuu.

Ja ei kai siinä mitään, jos toimittajalla ei ole töissä muuta tekemistä kuin surffailla Facebookissa, mutta miksi tämä täytyy paljastaa kaikille lukijoille kirjoittamalla tyhjänpäiväisiä artikkeleita?

Sitten meillä on tässä tällainen juoksija, jolla on isot pohkeet ja jylhät kasvot, ja joka seurustelee entisen lapsimallin kanssa. Äkkiä paljastuu, että tyttö on hivellyt toisten miesten pohkeita juoksijan selän takana! Apua! Juoksija itkee meille joen iltapäivälehdessä ja poseeraa kuvaajalle koiranpentuilme jylhillä kasvoillaan. Sen jälkeen parrasvaloihin raahataan Mäntsälän kunnantalolta joku Timo T. A. Mikkosen ex kommentoimaan tapahtumia, vaikka lapsikin tietää että Timo T. A. Mikkonen on satuhahmo!

Joku isoniskainen menneen talven maajussi kokee myös vastoinkäymisiä rakkauselämässään, ja katsoo tarpeelliseksi runoilla aiheesta tiedotusvälineille sekavan sähköpostin, jossa hän käyttää itsestään kolmatta persoonaa. Koska kyseessä toki on valtakunnallisesti, jopa maailmankaikkeudenlaajuisesti merkittävä tapaus, iltapäivälehti julkaisee sähköpostin kokonaisuudessaan ”vain muutamin kieliopillisin muutoksin”. Maajussi kertoo toivovansa joulupukilta purjelentokonetta, ”jotta voisi sillä nousta taivaaseen tapaamaan Jouluenkeliä ja toivoa häneltä suuntaa, mistä löytäisi oman elämänkumppaninsa”. On niin saatanan herkkää, että taidan tappaa its


Nyyhkytinyy, minä olen petetty jänis.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Oi kuinka morkkaat matalamielisesti maailman-yhen pimun ainakin murjomaa-Markus-parkaa... ehkä nettiadressin paikka!
Ja btw hyvää uutta vuotta!
xxx

inkvisiittori kirjoitti...

Mutta en minä naura Markukselle, vaan Markuksen tunteille!

Hyvää uutta vuotta sinullekin.