22.8.2008

Taiteiden yön parhaat palat

Huomenna Helsingissä vietetään perinteistä Taiteiden yötä. Kuritushuone poimi parhaat palat illan ja yön kulttuuritarjonnasta.

Café Strindbergin terassilla klo 14-15 Laitinen Malminkartanosta haastattelee kirjailija Jari Tervoa aiheesta ”Miksi sun piti liittyä niihin saatanan demareihin?”.

Kaisaniemen puistossa Arska Kulosaaresta esittelee penistään ohikulkeville naisille klo 14.30-15, kunnes poliisi korjaa hänet talteen.

Lasipalatsin edustalla
Suomi Jeesukselle -ryhmä laulaa virsiä ja uhkaa helvetillä kaikkia ohikulkijoita klo 16-21 .

On the Rocksin terassilla liiketaloutta opiskeleva Jaakko esittää performanssin ”Kuinka saada pakit kymmeneltä naiselta kahdessa tunnissa”. Sen jälkeen hän siirtyy baarin sisätiloihin esittämään performanssin toista osaa ”Juon vitutukseen kunnes sammun”. Klo 18-23.

Etelä-Esplanadilla boheemi pariskunta Taka-Töölöstä improvisoi tanssi- ja huutoesityksen ”Miks vitussa sun pitää olla noin kännissä aina kun me ollaan ulkona” klo 20-20.15.

Senaatintorin anniskelualueella viisikymppinen sekatyöläinen Paula tulkitsee kaimansa Koivuniemen Aikuinen nainen -kappaletta klo 19.00-19.20 niin tunteellisesti, että laulun herkistämät järjestysmiehet joutuvat raahaamaan hänet ulos konserttialueelta.

Sörnäisten metroasemalla pimeää viinaa halvalla klo 20-22. Kysy Jaskaa.

Merisatamanrannassa Elina, 18, kokeilee ensimmäistä kertaa elämässään LSD:tä ja luulee klo 20-22 olevansa auringonkukka.

Punavuoren Ahvenessa
kirjailija Arto Paasilinna kertoo klo 22-02, kuinka hän on pysynyt nöyränä ja vaatimattomana, vaikka onkin maailman paras kirjailija ja ihminen.

Akateemisessa kirjakaupassa Anssi Kela pieraisee klo 23.07. Pieru muistuttaa häkellyttävällä tavalla Kelan musiikillista uraa: se on lyhyt ja mitätön, mutta hajusta ei meinaa päästä millään eroon.

Yökerho Onnelan ovella Tiina, 14, esittää klo 01.00 kymmenen minuutin improvisoidun monologin ”Kyllä mä oikeesti olen yli 18-vuotias, mutta jätin paperit himaan”.

Kurvin Grillin jonossa Tero ja Valtsu esittelevät klo 03.00-03.15 kolmen promillen humalatilaan sovitettuja taistelulajeja.

Töölönlahden rannan pensaikossa kalliolainen bloggaaja Inkvisiittori herää ilman vaatteita klo 4.30 ja muistaa, että hänen täytyy olla töissä kahden tunnin päästä.

7 kommenttia:

Annakoo kirjoitti...

oh why lord, why do i miss the night of darths this year also?

t. anakin

Anonyymi kirjoitti...

Tämä postaus saattaisi merkitä sitä, että huumoriblogiskene on nousemassa jälleen kerran valtaamaan kaikki muut maailman blogiskenet valomiekoillaan ja pekonikirveillään. Toisaalta se saattaa toki merkitä myös esimerkiksi sitä, että pizzasta tulee parempaa, kun siihen laittaa perunakastikkeen sijaan tomaattikastiketta. Kuka saatana näistä tietää.

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Oon taas niin pettynyt, kun Kalliossa on vähemmän tapahtumia kuin muualla. Ja toi pääjuttukin eli yön huipennut eli Inkviksen heräys on Töölönlahden puistossa, prkl!

Ana kirjoitti...

Saantan missata koko tapahtuman. Varsinkin näillä spekseillä. Voi eih, taas.

Annakoo kirjoitti...

luin ensin, että saatan missata koko tapahtuman.. ainakin näillä plekseillä :DDDD

inkvisiittori kirjoitti...

annareetta: Anakin?

vt: Minusta huumoriblogien viehätys perustuu siihen, että ne päivittyvät noin kerran puolessa vuodessa.

marinadi: Kaikki ei sujunut aivan suunnitelmieni mukaan, vaan heräsin Kalliossa kello 6.50 ja tajusin, että minun piti olla töissä 20 minuuttia sitten. Tämä lienee ollut suuri pettymys niille noin 40 000:lle ihmiselle, jotka olivat kerääntyneet Töölönlahden rannan pensaikkoon.

zepander: Ars longa, vita brevis.

Annakoo kirjoitti...

inkvisiittori: anakin?