20.11.2007

Kirkon uudet kujeet

Hei, nuori, mitä sulle kuuluu? Oletko hei koskaan ajatellut Jeesusta? Jeesus on se partajäbä, joka esiintyi Mel Gibsonin leffassa. Jeesus on itse asiassa aika magee kundi, joka osaa kävellä vetten päällä ja herättää kuolleita!

Me ollaan täällä kirkossa huomattu, että te nykynuoret suhtaudutte oudon nihkeästi irrationaaliseen taikauskoon, tuhansia vuosia sitten eläneiden paimentolaisten moraalikäsityksiin ja epämääräisiin satuhahmoihin. Me ollaan vilpittömästi sitä mieltä, että teidän pitäisi vaan rohkeasti ottaa Jeesus vastaan. Niinpä me kehiteltiin pari uutta ja megakoleeta juttua, jotka varmasti vetoaa teihin!

Godbook

Facebookin haastaja Godbook on internetissä toimiva uskovaisten yhteisö. Godbookissa voit perustaa oman profiilin, jossa jaat ystävillesi rakkaimmat virtesi ja suosikkijakeesi Raamatusta.

Voit myös liittää profiiliisi erilaisia hauskoja sovelluksia. Miltä kuulostaisi, jos voisit lähettää ystävällesi rukouksen tai tarjota hänelle virtuaaliehtoollisen? Tai jos ystäväsi on mielestäsi käyttäytynyt Jumalan tahdon vastaisesti, voit heittää häntä virtuaalikivellä! Hauskat persoonallisuustestit paljastavat, kuka ystävistäsi on kuin opetuslasten Juudas, ja kuka puhuu parhaiten kielillä.

Godbookissa voit myös liittyä tukemaan erilaisia aatteita ja lahjoittaa niille läjäpäin rahaa. Godbookin suosituimpia aatteita ovat Evoluutio on valhe, Naisia ei luotu tasa-arvoisiksi, Homous on sairaus ja Maa on litteä, oikeasti.

Holy Father

Holy Father on uusi tositelevisio-ohjelma, jossa kaksitoista uskovaista suljetaan Lapuan seurakuntataloon viideksitoista viikoksi. Heidät eristetään täysin ulkomaailmasta ja heidän toimintaansa seurataan lakkaamatta televisiokameroiden välityksellä. Mukana ovat muun muassa virkkaamista ja irkkaamista harrastava teologian opiskelija Simeon, 32, siististi kolee naispappi Annika, 47, ja riehakas gospel-laulaja Vihtori (kuvassa), 28, joka kuvittelee, että ”itsesaastutus ei välttämättä ole syntiä”!

HF-talon juhlissa ehtoollisviini virtaa, ja rämäpäiset kilpailijat innostuvat laulamaan virsiä ja irrottamaan Raamatun lauseita kontekstistaan! Kuka lausuu vääriä todistuksia kilpakumppaneistaan? Kenen katse viivähtää liian pitkään paljaalla iholla? Kuka repii ensimmäisenä irti viettelevän oikean silmänsä?

Holy Father antaa talon asukkaille erilaisia tehtäviä, kuten: ”Uhratkaa lammas nimissäni”, ”Kivittäkää yksi homo” tai ”Viettäkää kuukausi ajattelematta seksiä”. Kerran viikossa katsojat äänestävät syntisimmän asukkaista suoraan helvettiin!

Jesus Christ: Hell on Earth

Tässä uudessa, vauhdikkaassa first-person shooterissa astut itsensä Jeesus ”The J-Man” Kristuksen kenkiin pelastaaksesi Saatanan valloittaman maailman! Jumala antaa sinulle tehtäviä, jotka sinun on suoritettava ennen kuin kohtaat viimeisessä, eeppisessä taistelussa Luciferin. Pelin edetessä pääset muun muassa räjäyttämään aborttiklinikoita Alabamassa, polttamaan biologian oppikirjoja ja varastamaan kondomeja aids-potilailta!

“It’s time to kick ass and preach the Word, and I’m all out of Word.” - J-Man

Kierosilmäiset demonit, nahka-asuiset sodomiitit, moraalittomat ateistikommarit ja hirmuliskoiksi mutatoituneet darwinistit saavat kyytiä, kun Jeesus potkii epäpyhää persettä! Hyperrealistinen grafiikka takaa, että saat täyden visuaalisen nautinnon, kun syntiset sisälmykset roiskuvat seinille ja vihollistesi veri virtaa jaloissasi. Väkivaltaisella ristiretkelläsi pääset käyttämään laajaa asevalikoimaa, johon kuuluvat muun muassa Ilmestyskirjan pasuuna, pyhät käsikranaatit, sinko ja moottorisaha.

“Damn! Those atheist bastards are gonna pay for ruining my ride.” - J-Man

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja hän näki että se on hyvä.

inkvisiittori kirjoitti...

Jätkä on DJ!