14.9.2007

Spam-virus leviää maailmalla

Terveysviranomaiset ovat jo pitkään olleet huolissaan uudesta, herkästi tarttuvasta spam-viruksesta. Spam-epidemian arvellaan saaneen alkunsa Kiinasta, missä usean sadan ihmisen pelätään saaneen tartunnan. Tauti on kuitenkin levinnyt ympäri maailman, ja tartuntoja arvellaan olevan kaikkiaan jo tuhansia.

”Spam-virus, tai Lentävä Roskaposti, kuten sitä usein humoristisesti kutsutaan, on erittäin haitallinen ja kiusallinen tauti”, Kansanterveyslaitoksen asiantuntija Heikki Isku-Vainikainen kertoo. ”Tauti ei ole levinnyt ihmisestä toiseen, mutta mikäli näin kävisi, meitä uhkaisi maailmanlaajuinen pandemia, joka tappaisi kaikki. Kyllä, myös sinut.”

Spam-virus voi tarttua ihmisiin, jotka ovat tekemisissä roskapostin kanssa. Erityisesti on syytä varoa, ettei roskaposti pääse kosketuksiin sukupuolielinten kanssa. Taudin oireet muistuttavat jonkin verran Touretten oireyhtymästä tutun koprolalian oireita. Tautiin ei ole vielä löydetty parannuskeinoa.

”EnLarge Ur Penis”

Kuritushuoneen toimittaja haastatteli spam-tautiin sairastunutta venäläistä Nikolai Bobrikovia Dnepr-Dnepr-Bubka-Stalinin kylässä. Tapasimme tämän elämänhalunsa menettäneen miehen hänen muovipusseista ja kuolleista kissoista rakennetussa kodissaan.

Nikolai on jo vuosikymmeniä toiminut Dnepr-Dnepr-Bubka-Stalinin virallisena onanoijana, mutta Lentävä roskaposti on vienyt häneltä työkyvyn. Viimeisin takaisku tapahtui vain pari päivää ennen haastattelua, kun Nikolain vaimo jätti miehensä ja vei pariskunnan kaksikymmentäviisi lasta mukanaan.

”EnLarge Ur Penis whit 30 feet now1! Girls will love your huge!” Nikolai surkuttelee kovaa kohtaloaan.

Nikolai ei ole varma mistä hän sai taudin, mutta hän muistaa ikuisesti päivän, jolloin se todettiin sairaalassa: “Free Britney XXx Scrensavers now 4 FrEE!”

Nikolain tulevaisuus näyttää lohduttomalta. Spam-virusta vastaan yritetään kuumeisesti kehittää lääkettä, mutta toistaiseksi tiedemiesten uurastus on ollut tuloksetonta.

”Get extrafree University Diploma Anal bondage loan!” Nikolai toteaa kostunein silmin, kun jätämme hänelle hyvästit.

Ensimmäinen kuolemantapaus Yhdysvalloissa

Viime tiistaina raportoitiin ensimmäinen spam-viruksen aiheuttama kuolemantapaus. Yhdysvaltalainen Sheila Blige sai spam-taudin viikonloppuna. Kun roskalauseita pakonomaisesti hokenut Sheila maanantaina palasi työpaikalleen General Motorsin maailmanvalloitusosastolle, työtoverit pieksivät onnettoman naisen kuoliaaksi.

”Sheila oli ihan hauska jätkä, mutta pakkohan se oli tappaa, kun kävi vituttamaan niin perkeleesti”, kommentoi Sheilan työtoveri, joka haluaa nimensä julkisuuteen.

Ei kommentteja: